МАШ

Курагам
25,00
грн.
Маш (боби мунг) - екологічно чистий бобовий продукт з Ферганської долини Узбекистану. У кулінарії маш застосовують доповненням в супи, рагу. Боби дуже швидко проростають, тому прихильники здорового способу життя вживають паростки самостійно або в салатах. В Індії маш є основою для особливої пасти - дхал, яку потім додають в морозиво, десерти, млинці і креми. З крохмалю з маша роблять своєрідну локшину, і навіть желе. Така універсальність пояснюється чудовим складом бобів: вони на 24% складаються з білка, багаті залізом, калієм, фосфором, магнієм, і мають комплекс вуглеводів, необхідних організму. Харчова цінність і хімічний склад "маш (боби мунг)": Б -23.5 м Ж - 2 г У - 46 м Калорійність 300 ккал
Click to order
Ваш заказ
Total: 
Ваше ім'я
Ваш телефон
Коментар чи побажання
Тип доставки
Вариант оплаты