НУТ

Курагам
50,00
грн.
Нут - боби, високо цінується в вегетаріанській, індійській, ізраїльській та ліванській кухнях. З нього готують гарячі страви, салати, супи, закуски, соуси, а також консервують. На Філіппінах з нього навіть роблять десерт. Перед приготуванням рекомендується замочити зерна в холодній воді на ніч. Нут є джерелом рослинного білка, за що високо цінується вегетаріанцями. Позитивний вплив зернобобовая культура впливає на роботу нервової, серцево-судинної системи, підвищує імунітет і нормалізує рівень цукру в крові. Нерозчинні волокна, що містяться, покращують роботу шлунково-кишкового тракту і очищають кишечник від токсинів. Харчова цінність і хімічний склад "нут" Б -20.1 м Ж - 4.32 г В - 46.16 г. Калорійність 310 ккал
Click to order
Ваш заказ
Total: 
Ваше ім'я
Ваш телефон
Коментар чи побажання
Тип доставки
Вариант оплаты